Έξαλλη η Κορινθίου: Το bullying που δέχθηκα αυτές τις ημέρες, δεν το έχει ξαναδεχθεί άτομο του χώρου (ΒΙΝΤΕΟ)

0
96

 

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το πρωτοσέλιδό του Down Town με τη γυμνή της φωτογράφηση μίλησε η Μαρία Κορινθίου δηλώνοντας ότι είναι έξαλλη: «Εμείς χλευάζουμε καταστάσεις αλλά μπορεί να πρέπει να δούμε τα πράγματα πιο σοβαρά απ’ ό,τι είναι… Εκνευρίστηκα, δέχθηκα ένα είδος bullying από εκπομπές που θίγονται με όλα αυτά, αλλά ήταν οι πρώτοι που χειροκροτούσαν, που ειρωνεύονταν, που άρχισαν να λένε τα χίλια μύρια.

Είναι τραγικό τώρα να καθόμαστε και να μιλάμε γι αυτό το πράγμα… Θα κάτσω να αποδείξω εγώ αυτήν τη στιγμή αν έγινε ρετούς στο εξώφυλλο ή δεν έγινε; Σε ποιους πρέπει να το αποδείξω; Σε ποιους; Σε αυτούς που οι ίδιοι το κάνουν;Η Κορινθίου, εδώ και από πολύ μικρή ηλικία που τη γνωρίζετε, 15 χρόνια που τη γνωρίζετε, πάντα είχε κ…ο, πάντα είχε στήθος και δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούν να αποδείξουν! Έβγαλα την αρετουσάριστη φωτογραφία και δεν τους άρεσε αυτό. Και την επόμενη μέρα σχολίαζαν «μαγκιά της, αλλά δεν είναι αρετουσάριστη». Οι βρικόλακες! Για να ρουφήξουν αίμα, δεν τους άρεσε. Άρα έχει ψεύτικο… Μεγάλη ντροπή! Είμαι έξαλλη!»

Και πρόσθεσε: «Έχω μια βαρβάτη δουλειά πίσω μου, το «Γοργόνες και Μάγκες», τιμή μου και καμάρι μου και καθόμαστε και ασχολούμαστε σε τόσο μεγάλο μέγεθος με τον κ@@@ο της Κορινθίου και της κάθε Κορινθίου«.

Όσο για τον τίτλο του περιοδικού που την παρομοιάζει με την Κιμ Καρντάσιαν τόνισε: «Δεν ενστερνίζομαι, αφουγκράζομαι ή πήρα ρόλο ότι μοιάζω με την Κιμ Καρντάσιαν… Στις αναλογίες θα μπορούσε… Δεν είμαι και δεν πρόκειται να γίνω» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» του «Ε».

Το βίντεο από το zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here