Εξουθενωμένος ο Γιούνκερ από την «εξοντωτική διαπραγμάτευση»

0
6
European Commission President Jean-Claude Juncker, second right, walks with, from left, European Parliament President Martin Schultz, Dutch Finance Minister and chair of the eurogroup Jeroen Dijsselbloem and European Council President Donald Tusk after a meeting at EU headquarters in Brussels on Tuesday, June 16, 2015. The meeting is took place to prepare for the upcoming EU summit. (AP Photo/Virginia Mayo)

 

Η εξοντωτική μέθοδος που ακολουθείται στην ελληνική διαπραγμάτευση, δεν είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος δουλειάς, δήλωσε  ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, μετά τη λήξη των εργασιών της πρώτης ημέρας της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

«Είμαι εξουθενωμένος, είμαι κουρασμένος», δήλωσε ο Γιούνκερ με εμφανή τα σημάδια της κούρασης. «Δεν μου αρέσει αυτή η μέθοδος εργασίας που δεν με αφήνει να κοιμηθώ, δεν μπορούμε να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις κουρασμένοι».

«Δεν είναι η κατάλληλη μέθοδος εργασίας, ούτε για εμάς, ούτε για εσάς (τους δημοσιογράφους)», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Τουσκ υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται να διεξαχθεί Σύνοδος Κορυφής της Ευρωζώνης για το ελληνικό ζήτημα και συμπλήρωσε ότι οι ηγέτες ζητούν να κλείσει η συμφωνία στο Eurogroup του Σαββάτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here