Εκτιμώ τον Μουζάλα, αλλά οφείλει να παραιτηθεί…

1
5
Εκτιμώ τον Γιώργο Μουζάλα και πιστεύω πως έχει κάνει ό,το καλύτερο μπορούσε για το προσφυγικό ζήτημα, τους τελευταίους μήνες. Τον εκτιμώ δε περισσότερο όταν σκέφτομαι ποια καθόταν στην ίδια καρέκλα και διαχειριζόταν ένα τόσο σοβαρό θέμα. Τασία Χριστοδουλοπούλου το όνομά της και κωδικός της «οι μετανάστες λιάζονται»...
Χθες, όμως, ο υπουργός Μετανάστευσης τα έκανε μαντάρα. Αποκάλεσε «Μακεδονία» τα Σκόπια, φόρα παρτίδα, και άφησε άλαλα τα χείλη των ασεβών.
Αρκετές ώρες αργότερα -και αφού του έβαλε τις φωνές ο πρωθυπουργός- επιχείρησε να διορθώσει τα πράγματα και ισχυρίστηκε πως έκανε «γκάφα».
Δεν έπεισε πολλούς, όμως. Με πρώτο τον αρχηγό των ΑΝΈΛ  (και συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα) Πάνο Καμμένο, ο οποίος ζήτησε δημοσίως την παραίτησή του. Το πρωθυπουργικό επιτελείο, βέβαια, προσπάθησε να μαζέψει τα συμάζευτα, κατηγορώντας την … αντιπολίτευση για «υπερβολική αντίδραση» -αλλά μάλλον δεν είχε ενημερωθεί για τη θέση του Πάνου Καμμένου.
Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δε νομίζω πως υπάρχει άλλη διέξοδος για την κυβέρνηση από την απομάκρυνση Μουζάλα. Στα Σκόπια προετοιμάζονται για εκλογές, φανταστείτε λοιπόν τι πάρτι θα κάνουν έχοντας στα χέρια τους δήλωση Έλληνα υπουργού που αποκαλεί τη χώρα τους «Μακεδονία».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here