Εκτός Εθνικής ο Σλούκας για το προ-Ολυμπιακό

0
13

 

Εκτός Εθνικής ομάδας τίθεται ο Κώστας Σλούκας καθώς ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί λόγω της πελματιαίας απονευρωσίτιδας που τον ταλαιπωρεί, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία.

Ακριβώς τον ίδιο τραυματισμό έχει και ο Γιώργος Πρίντεζης οπότε η γαλανόλευκη θα διεκδικήσει μια θέση στο Ρίο μέσω του προ-Ολυμπιακού στο Τορίνο χωρίς τους Πρίντεζη, Παπανικολάου και Σλούκα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ο Κώστας Σλούκας τέθηκε εκτός Εθνικής ομάδας μετά από την τελική συζήτηση που είχε με τον Φώτη Κατσικάρη και την απόφαση που πήρε στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Σλούκας ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας του σε ό,τι αφορά το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα του, ανέφερε ότι υπάρχει βελτίωση και ενδεχομένως να κατάφερνε μέχρι τα κρίσιμα παιχνίδια να είναι σε θέση να συμμετάσχει για κάποια λεπτά, χωρίς όμως αυτό να είναι το πιθανότερο και χωρίς να έχει κάνει προπονήσεις μέχρι τότε παρά μόνο θεραπείες. Από την ώρα, όμως, που αυτή η προοπτική δεν παρουσιάστηκε ως δεδομένη, ο Κατσικάρης έκρινε ότι δεν μπορούσε να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο για την ομάδα και να διατηρεί ένα καθεστώς αμφιβολίας ενώ θα έχουν αρχίσει οι επίσημες υποχρεώσεις, ευχαρίστησε τον Σλούκα για την προσπάθεια που κατέβαλε και τον ενημέρωσε ότι η ομάδα θα πορευτεί χωρίς αυτόν στη συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here