Εκτός κυβέρνησης ο Σγουρίδης – Δεκτή η παραίτησή του από τον πρωθυπουργό

0
5

 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη, τέως υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ο κ. Σγουρίδης είχε δηλώσει κατ΄αρχήν ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τους αγρότες. Στη συνέχεια ακολούθησε μαι ατυχής ατυχής προσπάθεια ανασκευής από τον ίδιο ο οποίος, όμως παρ΄ολ’ αυτά είχε πέσει σε δυσμένεια και ανέμενε τις αποφάσεις του κ. Τσίπρα μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες.

Σε επιστολή του ο κ. Σγουρίδης ευχαριστεί τον κ. Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, τοποθετώντας τον στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και προσθέτει «τίμησα την επιλογή τους, καταθέτοντας, καρδιά, ψυχή και έργο».

«Συνεχίζω και στηρίζω την κυβέρνηση αυτή γιατί πιστεύω πως είναι η μόνη ελπίδα του λαού για την έξοδο της χώρας από την ηθική και οικονομική κρίση που την μαστίζει. Είναι η μόνη ελπίδα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας» προσθέτει ο κ. Σγουρίδης, καταλήγοντας στην επιστολή του «για να μην γίνω εμπόδιο σ’ αυτή την ελπίδα, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, έθεσα την παραίτησή μου στην διάθεση του πρωθυπουργού και τον ευχαριστώ που την έκανε δεκτή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here