Ελευθερία Ελευθερίου: Έφτασα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας

0
29

 

Στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας έφτασε πριν από δύο χρόνια η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, όπως αποκάλυψε στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης.

«Είναι αλήθεια ότι έφτασες να ζυγίζεις 43 κιλά;»,
τη ρώτησε ο παρουσιαστής. «Ναι! Ήταν μία φάση της ζωής μου.Ήμουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας. Είχα αδυνατίσει πάρα πολύ! Και εγώ η ίδια δεν κατάλαβα πώς άφησα τον  εαυτό μου να πέσει σε αυτό το κομμάτι. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα: «Θέλω (να αδυνατίσω) και άλλο! Και άλλο». Μετρούσα τα πάντα σε θερμίδες. Αυτό συνέβη πριν δύο χρόνια. Είχα κλειστεί πολύ στον εαυτό μου!», απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ερωτηθείσα πώς κατάλαβε ότι έχει πρόβλημα, απάντησε: «Μόνη μου (το κατάλαβα). Έχω αυτογνωσία. ‘Επιασα δικούς μου ανθρώπους να μου λένε: »Τι έφαγες σήμερα; » ή »Να παραγγείλουμε κάτι να φάμε». Είπα: »Όπα, Ελευθερία έχουμε πρόβλημα». Έκατσα τα βρήκα με τον  εαυτό μου. Και μόνη μου βγήκα από αυτό. Και κατάφερα μέσα σε έναν χρόνο να βάλω δέκα κιλά. Το πρόλαβα. Ήταν πολύ λεπτή η γραμμή. Είχα φτάσει ακριβώς στην κόκκινη γραμμή για να με πάρει η κατηφόρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here