Ελεωνόρα Ζουγανέλη, παιδί μου είσαι φωτιά!

0
37

Μόνο από άποψη γονιδίων να το δεις, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν σχεδόν αδύνατο, να μην ανέβει στο σανίδι! Παιδί χαρισματικών γονιών της Ισιδώρας και του Γιάννη, είναι αυτή τη στιγμή η πιο μεγάλη ανερχόμενη φωνή, με ολόφωτο μέλλον στο Ελληνικό τραγούδι….

Τρεις και πλέον ώρες στο κατάμεστο ‘ ΑΝΟΔΟΣ ‘ η νεαρή τραγουδίστρια είναι από τις περιπτώσεις που σου αλλάζουν διαρκώς συναισθήματα, αλλά που δεν σου αφήνουν και καμιά αμφιβολία στο τελικό σου καταστάλαγμα. Μια μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια, έχει γεννηθεί. Και επειδή το λαϊκό με το ροκ είναι αδέλφια, που νόμο δεν γνωρίσανε ποτέ, την έχουν πάρει από το χέρι και την οδηγούν σε μεγάλες λεωφόρους, που έρχονται από τα πρώτα χρόνια της Άλκηστης, της Δήμητρας της Τάνιας και της Χαρούλας.

Παιδί μου, είσαι φωτιά της είπε η Άννα Νταλάρα, που έτυχε να είναι εκείνο το βράδυ στο μαγαζί και ο Γιώργος που ανέβηκε και είπε 2-3 τραγούδια της έχει από χρόνια κλείσει το μάτι, ότι θα βαδίσει σε χνάρια μαγικά.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ασφαλώς θέλει δουλειά διαρκή και συστηματική. Διόλου δύσκολο, όταν υπάρχει το πρωτογενές υλικό: Η ΥΠΕΡΟΧΗ φωνή. Καταπληκτική, λες και βγήκε από παραγγελιά παλιότερων μεγάλων ερμηνευτριών, που ήδη έχουν παραδεχτεί την αξία της.

Δεν είναι άγιος ο δρόμος που τραβά. Το ξέρει. Το έζησε στο σπίτι της από παιδί. Έχει, όμως, άλλη στόφα. Παρακάμπτει προς το παρόν σιγουριές που ήδη της έχουν τάξει μεγάλοι στιχουργοί και που θα πάει κοντά τους σαν έρθει η ώρα. Αυτό είναι βέβαιο. Το τσαγανό της, της επιτρέπει να αποδείξει ότι θέλει τώρα να βαδίσει  μόνη αυτή και άλλος κανένας, στη μέση της αρένας,  με τις δικές της άξιες επιλογές.

Το κοινό και οι θαυμαστές της εξασφαλισμένοι. Δεν γεμίζεις εύκολα ένα μαγαζί ακόμα και ένα Σαββατόβραδο. Το πρόγραμμα προσεκτικά επιλεγμένο να έχει από όλα και ειδικά στο δεύτερο μέρος να απογειώνει καημούς και βάσανα και να τοποθετεί το κέφι άνωθεν τραπεζιών και προβλημάτων.

Και τα συνδετικά είχαν τη πλάκα τους. Το αγωνιώδες τηλεφώνημα της μαμάς με τις απαραίτητες συμβουλές, του μπαμπά με αυτά τα υπαρξιακά πατέρα- κόρης που σε κάνουν να σκας από το γέλιο (ποιος είναι αυτός που βγαίνεις και σε φίλησε; Και αν σε φίλησε, μήπως και …;;) δίνουν τις απαραίτητες ανάσες.

Και εκεί που περιμένεις και περιμένεις και περιμένεις, να ακούσεις αυτή την τεράστια επιτυχία της, να σου στο τηλέφωνο η Νατάσσα Θεοδωρίδου, αντί για τη Νατάσσα Μποφίλιου να ερμηνεύουν το  Τραβάω μια κόκκινη κλωστή και μετά η Ελεωνόρα είτε γιατί έτσι γούσταρε από μαγκιά, είτε γιατί ξέχασε τα λόγια του… παπά, να μας αφήνει με τη γλύκα στο στόμα!

Παιδί μου είσαι φωτιά. Το δανείζομαι και το υποστηρίζω. Το μόνο που σου μένει, και αυτό θα το πετύχεις με τη πολύ δουλειά- γιατί η παραδοχή είναι πλέον κερδισμένη- είναι να μπεις γεμάτη φως λουσμένη στη μεγάλη λεωφόρο του ελληνικού τραγουδιού και να μείνεις στην κορυφή του τα επόμενα χρόνια. Γιατί είσαι, για πολλά επόμενα χρόνια Ελεωνόρα. Και αν η πανάξια μητέρα σου πριν ακόμα γεννηθείς τραγουδούσε το ΄ και θα χαθώ, σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει αναφορά σε σένα. Ήρθες και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα μας κρατήσεις για πολλά χρόνια συντροφιά με τη μαγική φωνή σου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here