Ελεύθερος αφέθηκε ο 55χρονος που επί 6 χρόνια βίαζε τη 13χρονη κόρη φίλου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 55χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε και ασελγούσε καθ΄ εξακολούθηση σε βάρος του παιδιού, τα έξι τελευταία χρόνια.
Το δικαστήριο του επέβαλε απαγόρευση κάθε επικοινωνίας με την 13χρονη και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα Καλυβίων κάθε πρώτη και 16 του μήνα.

Ο φερόμενος ως δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη στα Καλυβια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελία τη της μητέρας του κοριτσιου, απολογήθηκε την Τρίτη ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν αποπειράθηκε ποτέ να ασελγήσει σε βάρος της 13χρονης και όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζε να προσέχει το παιδί όσο οι γονείς του έλειπαν στη δουλειά τους, λόγω της στενής φιλίας που συνέδεε τον 55χρονο μαζί τους.

Με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να τον αφήσουν προσωρινά ελεύθερο έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*