Έλληνας ξεναγός: Ο πανικός δεν περιγράφεται

0
7

 

«Ο πανικός δεν περιγράφεται. Κορμιά διαμελισμένα παντού. Αστυνομία και στρατός έχουν κατακλύσει στην περιοχή«. Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο Έλληνας ξεναγός, κ. Εμμανουηλίδης, που βρέθηκε χθες στη Νίκαια της Γαλλίας με ελληνικό γκρουπ 15 ατόμων, την κατάσταση που επικρατεί μετά το τρομοκρατικό χτύπημα.

«Εμείς επισκεφθήκαμε τη Νίκαια, ευτυχώς χθες το μεσημέρι, διότι όπως μας ενημέρωσαν από το απόγευμα και μετά ο παραλιακός δρόμος θα έκλεινε λόγω παρελάσεων» είπε ο κ. Εμμανουηλίδης. Όπως τόνισε, η χθεσινή ημέρα ήταν για τη Γαλλία μια τεράστια γιορτή. «Τα πυροτεχνήματα άρχισαν στις δέκα το βράδυ. Στην περιοχή βρίσκονταν ευτυχώς μακριά από τον τόπο του συμβάντος, δύο κυπριακά γκρουπ, τριάντα ατόμων το καθένα» συνέχισε ο ξεναγός, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η Κυανή Ακτή είναι η δεύτερη πιο πολυσύχναστη περιοχή μετά το Παρίσι, που φιλοξενεί 18 εκατ. τουρίστες το χρόνο και πολλά σκάφη, καθώς διαθέτει τη μεγαλύτερη μαρίνα της Μεσογείου, εξηγεί ο κ. Εμμανουηλίδης.

«Είμαστε σε επαφή με τα ξενοδοχεία της περιοχής και με την Aegean. Όλοι οι Έλληνες είναι καλά. Επικρατεί μούδιασμα αλλά και ψυχραιμία» κατέληξε ο κ. Εμμανουηλίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here