«Εμφύλιος» και στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

0
6

ISKRAΗ εσωκομματική διαμάχη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει την αντανάκλαση της και στα ΜΜΕ που εκφράζουν ή στηρίζουν το κόμμα. Η κάθε πολιτική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι οργανωτικά έγινε ενιαίο κόμμα, διατήρησε τα Μέσα της όλο το προηγούμενο διάστημα. Τώρα που ο ενιαίος οργανισμός ΣΥΡΙΖΑ σπάει σε τρία τουλάχιστον κομμάτια, τα Μέσα τους αποτελούν τον κύριο εκφραστή της ιδεολογικής και πολιτικής διαμάχης εντός του κυβερνητικού μετώπου.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΥΓΗΉδη το iskra.gr που εκφράζει την Αριστερή Πλατφόρμα του Π. Λαφαζάνη ανακοίνωσε πως η επισκεψιμότητα του site ξεπέρασε αυτή της «Αυγής»! Η «Αυγή», το left.gr και stokokkino.gr εκφράζουν με ελάχιστες εξαιρέσεις εντός τους, την επίσημη κομματική γραμμή, την κυβερνητική ομάδα του Αλέξη Τσίπρα. Εντός της «Αυγής» υπάρχουν φωνές κριτικής και αποστασιοποίησης αλλά τη βασική κατεύθυνση κρατά η κυβερνητική ομάδα του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ12-01-2014Ο «Δρόμος της Αριστεράς», η σαββατιάτικη εφημερίδα διατήρησε από την αρχή της κυβέρνησης κριτική στάση, πιέζοντας πως πιο αριστερές λύσεις. Το μόνιμο πρόβλημα της εφημερίδας ήταν το οικονομικό που αντιμετωπίστηκε με τις βουλευτικές αποζημιώσεις των βουλευτών.

Πέρα από αυτά τα στενά κομματικά ΜΜΕ, υπάρχουν δεκάδες ιστοσελίδες που στήριζαν το ΣΥΡΙΖΑ κι αυτές τις μέρες αποκαλύπτουν προς πια ακριβώς μεριά θα ταχθούν.

Το koutipandoras του Κώστα Βαξεβάνη επίσης στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα αλλά με κριτική στάση ενώ το tvxs του Στέλιου Κούλογλου έχει εδώ και καιρό αποστασιοποιηθεί από τις τύπου αριστερές λύσεις, κρατώντας ουδέτερη στάση απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

UNFOLLOWΣτο χώρο του Τύπου, το “Unfollow” το οποίο στηρίζει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και κάνει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: typologies.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here