Εν ενεργεία υπουργός χρωστά σχεδόν 300 χιλ ευρώ στην εφορία

1
11

Ακόμη και εν ενεργεία υπουργός χρωστά σχεδόν 300 χιλιάδες ευρώ στην εφορία, χωρίς μέχρι στιγμής να μπαίνει στη ρύθμιση των 100 δόσεων, που έχει θεσμοθετήσει η Νάντια Βαλαβάνη και λήγει στις 26 Μαίου.

Το ίδιο και σύζυγος πρώην πρωθυπουργού, που έχει φτάσει να οφείλει πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ, αλλά και νυν ευρωβουλευτής, όπως και πρώην υπουργός με πολλά ακίνητα…

Ειδικότερα μέλος της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ έχει σταματήσει εδώ και ένα χρόνο να πληρώνει στην εφορία και, παρότι υποστηρίζει πως είναι έτοιμος, να ρυθμίσει το χρέος των 285 χιλιάδων ευρώ, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Με βάση τις υφιστάμενες ρυθμίσεις θα πρέπει να πληρώνει 2,000 ευρώ το μήνα για πάνω από 8 χρόνια.

Σύζυγος πρώην πρωθυπουργού ελλείψει χρημάτων προσπαθούσε να πουλήσει τη βίλα της πολλά χρόνια πριν από το μνημόνιο. Τελικά, βρέθηκε να χρωστά στην Εφορία πάνω από 400.000 ευρώ.Δεν έχει κάνει καμία κίνηση προς το παρόν.

 Ευρωβουλευτής, που είδε τον επιχειρηματικό όμιλο που είχε στήσει την προηγούμενη δεκαετία να καταρρέει αφήνοντας στον δρόμο εκατοντάδες εργαζομένους, χρωστά πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην Εφορία. Παρότι, όπως λέει, θα κάνει τα πάντα για να υπαχθεί στη ρύθμιση, τίποτα…

Πρώην υπουργός, με μεγάλη ακίνητη περιουσία, χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες  στην Εφορία λόγω των χαρατσιών από νόμους που έχουν τη δική του σφραγίδα, από τις ανώτατες κυβερνητικές θέσεις στις οποίες διετέλεσε. Ακόμα δεν έχει ζητήσει να υπαχθεί στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    Δηλαδή εσείς γνωρίζετε ποιοι πολιτικοί είναι λαμόγια.
    Οι πολιτικοί ξέρουν ποιοι δημοσιογράφοι τα πιάσανε.
    Και οι μεν και οι δε ξέρουν τα ονόματα των λιστών και των ληστών.
    «Κρατάει» δηλαδή ο ένας τον άλλο, ενώ εμείς πρέπει να βρισκόμαστε στο σκοτάδι. Ωραία ενημέρωση… μας παρέχετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here