Ενωτικός ο Καπάκος στην ΕΡΤ με Χαρίτο, Αλαφογιώργο, Αντριάνα, Κατσίμη

0
60

Αποφασισμένος να αξιοποιήσει όλους τους δημοσιογράφους της νέας ΕΡΤ είναι ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Σταύρος Καπάκος, κλείνοντας τα αυτιά του στις (πολλές) ρεβανσιστικές σειρήνες…

Τόσο εκείνοι που εργάζονται για τη ΝΕΡΙΤ όσο και οι απολυμένοι του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, περιλαμβάνονται στα σχέδιά του, καθώς πρώτο του μέλημα είναι η αποκατάσταση της ψυχικής ενότητας των εργαζομένων.

Στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων, το οποίο θα μεταδίδεται ξανά στις 9 κάθε βράδυ, θα τοποθετήσει τον πολεμικό ανταποκριτή Πάνο Χαρίτο -δημοσιογράφο με μεγάλη εμπειρία στο ρεπορτάζ και ισχυρό γνωστικό υπόβαθρό. Το κρίσιμο είναι να αποκτήσει «τριβή» με τα ελληνικά πολιτικά πράγματα -καθώς κάλυπτε επί χρόνια διεθνή θέματα- και άνεση κινήσεων στον φακό.

Προβεβλημένη θέση αναμένεται να λάβει και ο Αντώνης Αλαφογιώργος, ο οποίος στην παλαιά ΕΡΤ παρουσίαζε το μεσημεριανό δελτίο, και αρνήθηκε να εργαστεί για τη ΝΕΡΙΤ.

Κάποιο από τα σημαντικά δελτία θα παρουσιάζει και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου -σημερινή κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου της ΝΕΡΙΤ (μεταδίδεται κάθε απόγευμα στις έξι).

Στην πρωινή ζώνη αναμένεται να επιστρέψει η Μαριλένα Κατσίμη, όχι όμως με παρτενέρ τον Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος φαίνεται πως θα παραμείνει διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here