Ενοχλημένη η οικογένεια Γιακουμάκη από δηλώσεις ιδιωτικού ερευνητή

0
5

 

Ενοχλημένη εμφανίζεται η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη από δηλώσεις ιδιωτικού ερευνητή για το θάνατο του Βαγγέλη. Ο Κώστας Σπύρου είχε δηλώσει ότι «ο Βαγγέλης δολοφονήθηκε ομαδικά». Μάλιστα είχε πει ότι διαθέτει στοιχεία τα οποία προτίθεται να παραδώσει στον ανακριτή και που πιστοποιούν ότι ο θάνατος του άτυχου φοιτητή ήταν εγκληματική ενέργεια.

Η οικογένεια ξεκαθαρίζει μέσω του δικηγόρου της ότι την υπόθεση διερεύνησης την έχει αποκλειστικά ο Γιώργος Τσούκαλης και ο Φώντας Βρόσγος, ιδιωτικοί ερευνητές που ασχολούνται από την πρώτη στιγμή με την υπόθεση.

Ο ίδιος ερευνητής είχε υποστηρίξει πως πίσω από την εξαφάνιση του σπουδαστή στις 6 Φεβρουαρίου κρυβόταν η αναβίωση παλιάς βεντέτας στην Κρήτη.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας επισημαίνει: «Ως δικηγόρος και εκπρόσωπος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη γνωστοποιώ ότι η οικογένεια συνεργάστηκε και συνεργάζεται με τους ιδιωτικούς ερευνητές Γεώργιο Τσούκαλη και Φώντα Βρόσγο. Πέραν αυτών ουδεμία εντολή δόθηκε σε οιονδήποτε τρίτο. Η παρούσα υπέχει και θέση έκκλησης σεβασμού στην μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη».

Εν τω μεταξύ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση στον ανακριτή των ατόμων που αντιμετωπίζουν τις βαρύτατες κατηγορίες της πρόκλησης των επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατ’ εξακολούθησης και της άσκησης παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση για τα γεγονότα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here