Ένταση και επεισόδια τη νύχτα γύρω από το Πολυτεχνείο

1
15

 

Επεισόδια ξέσπασαν αργά τη νύχτα σε δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, όταν άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις.

Στη 1.30 ομάδα αντιεξουσιαστών έκλεισε την οδό Τοσίτσα με κάδους απορριμμάτων, ενώ στη συνέχεια τους έβαλε φωτιά. Ακολούθησε ρίψη μολότοφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ που έφθασαν στο σημείο.

Λόγω των επεισοδίων, η Αστυνομία έκλεισε την Πατησίων και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Πανεπιστημίου έως τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Από νωρίς το πρωί, η Πατησίων δόθηκε στην κυκλοφορία.

Πηγή: ΑΜΠΕ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άτομα λέει που δρουν στον «αντιεξουσιαστικό χώρο»… Δηλαδή; Ποιοι ειναι όλοι αυτοι; Μήπως ειναι πλέον η ωρα για να ορίσουμε ποιος ειναι αυτος ο «αντιεξουσιαστικός χώρος»

    Ποιοι εντάσσονται εκεί;

    Και ωραία κύριε … εισαι αντιεξουσιαστής … Δεν αντέχεις δηλαδή την εξουσία και τους μηχανισμούς της! Δικαίωμα σου! Εγώ οπως και πάνω απο 99% αντέχουμε, συμμετέχουμε και, εφαρμόζοντας τους δημοκρατικούς θεσμούς, επιδιώκουμε τη βελτίωση του συστήματος αυτού που λέγεται «Ελλαδα»!
    Εφόσον ΕΣΥ δεν μπορείς, ωραία,… φύγε ρε παιδί μου… πήγαινε άλλου,δράσε άλλου… Άσε μας εμάς να ζήσουμε στην δύσκολη καθημερινότητα μας … Με τις πικρες μας! ΕΜΕΙΣ μπορει να είμαστε οι πατεράδες σου… Οι μανάδες σου… Τα αδέρφια σου… Οι παπουδες σου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here