Ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

0
13

 

  Ένταση προκλήθηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της εξέτασης αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν ο συνήγορος του κατηγορουμένου Γιάννη Λαγού υπέδειξε στον μάρτυρα φωτογραφία από κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ.

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής για την υπόθεση του ΠΑΜΕ αντέδρασαν λέγοντας ότι «εδώ δε δικάζεται το ΠΑΜΕ», προσθέτοντας ότι «εγκληματίες δεν μπορούν να συγκριθούν με ανθρώπους του αγώνα».

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας: «Δεν ντρέπεστε; Ελάτε να μας κρεμάσετε. Έπρεπε να μείνουν ανυπεράσπιστοι;»

Το δικαστήριο διέκοψε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο, η ένταση συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της διακοπής της διαδικασίας.
Μετά τη διακοπή, ο συνήγορος του ΠΑΜΕ επισήμανε πως το δικαστήριο έχει αποφανθεί σε παλαιότερη συνεδρίαση, ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν αποτελούν αντικείμενο της δίκης.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης δήλωσαν πως αν επαναληφθούν τέτοιες δηλώσεις θα αποχωρήσουν από τη διαδικασία. «Είναι ντροπή να γίνονται ονομαστικές μομφές ότι κακώς υπερασπιζόμαστε τους κατηγορούμενους» είπαν, με την πρόεδρο να παρεμβαίνει λέγοντας: «Είσαστε συνήγοροι πολλά χρόνια. Αυτές οι αντιπαραθέσεις δεν εξυπηρετούν τίποτα. Μας πάνε πίσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here