Δευτέρα 25 Ιούνιος 2018
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Έντονες αντιδ...

Έντονες αντιδράσεις για την υπουργοποίηση Δ. Καμμένου

0
7

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες το βράδυ, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Δημήτρη Καμμένου στη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ο κ. Καμμένος έχει προκαλέσει στο παρελθόν το μένος πολιτών, με ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια.

Ο ίδιος αν και έχει καταφέρει να σβήσει τους λογαριασμούς, μέσα από τους οποίους αναρτούσε τις δηλώσεις ή απαντούσε σε άλλες, δεν κατάφερε να σβήσει από τη μνήμη των πολιτών και του πολιτικού κόσμου τα όσο έχει πει, καθώς και τις θέσεις του.

 

Άμεσα αντέδρασε στην υπουργοποίηση του κ Καμμένου μεγάλη μερίδα του πολιτικού κόσμου.


O Πέτρος Τατσόπουλος μέσω Facebook δήλωσε «Πριν από λίγη ώρα είδα στο Κανάλι της Βουλής ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ για το Γκέτο της Βαρσοβίας. Και αμέσως μετά είδα ότι ο κύριος αυτός μόλις υπουργοποιήθηκε στη νέα μας αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση. Και ντράπηκα. Κι ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους νεκρούς του Γκέτο. Έστω και με 73 χρόνια καθυστέρηση. Αναδρομικά. Για όσους μικρόνοες κάνουν καριέρα στη δική μου πατρίδα φτύνοντας πάνω στους δικούς τους τάφους».

Τέλος, ο Δημήτρης Παπαδημούλης από την πλευρά του, έγραψε στο twitter, ότι «Στηρίζω απολύτως την Κυβέρνηση Τσίπρα.Δεν είμαι όμως καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες κ ρατσιστιστικές απόψεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here