Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Ρωσίας: Η Τουρκία δεν θα επανέλθει στις προτιμήσεις των Ρώσων

0
4

 

Κατά πιθανότητα την καλοκαιρινή σεζόν του 2016 η Τουρκία δεν θα επανέλθει στις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών δήλωσε η Μάγια Λομίντζε, εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας.
Όπως ανέφερε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με την ονομασία «Πού πέρασαν οι Ρώσοι τις διακοπές τους για την πρωτοχρονιά»- «Πιθανότατα Τουρκία «δεν θα υπάρξει». Επομένως, μπορεί να αυξηθεί η ζήτηση για τους προορισμούς που θεωρούνται εναλλακτικοί έναντι στην Τουρκία. Πιθανότητες έχουν η Ελλάδα, η Κύπρος, η Βουλγαρία, το Ισραήλ. Όλες οι χώρες της Μεσογείου δεν βρίσκονται σε «πλεονεκτική θέση εκκίνησης» και είναι πρόθυμες να κάνουν αρκετά προκειμένου ένα τμήμα του τουριστικού ρεύματος να κατευθυνθεί σε αυτές».

Πρόσφατα η Λομίντζε είχε επισημάνει την εμφανή τάση μείωσης των ταξιδιών στο εξωτερικό εκ μέρους των Ρώσων τουριστών τις πρώτες μέρες του 2016.

Το ποσοστό των Ρώσων που προτίμησαν να περάσουν σε άλλες χώρες τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς μειώθηκε κατά 30-35% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here