Επανεξέταση της απόφασης για νέα απεργία ζητεί από την ΠΝΟ ο Θ. Δρίτσας

0
8

 

Επανεξέταση της απόφασής της για τη νέα 48ωρη απεργία ζητεί από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, κάνοντας λόγο για «αρνητική εξέλιξη».

Όπως αναφέρει σε επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα και τα μέλη της ΠΝΟ, μία νέα 48ωρη απεργία χωρίς καμία εξαίρεση, δυσκολεύει πάρα πολύ τα οξύτατα προβλήματα που έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζουν όλα τα νησιά, αλλά και χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο κ. Δρίτσας τονίζει ότι η κυβέρνηση κατανοεί τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα των αιτημάτων, αλλά σε αυτή τη συγκυρία, όπως αναφέρει, «πρέπει να εκτιμηθεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η σημερινή κυβέρνηση επιδιώκει θετικούς σχεδιασμούς και θετικές λύσεις μέσα σε ένα άκρως ασφυκτικό και αρνητικό πλαίσιο».

Η ανάγκη συνεννόησης χωρίς υποστολή των διεκδικήσεων, είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ άλλοτε, αναφέρει ο κ. Δρίτσας και εκτιμά ότι υπάρχουν ανοικτά περιθώρια διαλόγου, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές λύσεις.

«Τόσο στη χθεσινή συνάντηση με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας σας και των άλλων Οργανώσεων, όσο και στο Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε στη συνέχεια, έδωσα διαβεβαιώσεις ότιη Κυβέρνηση μελετά με σοβαρότητα και προσοχή όλα τα ζητήματα, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και τις θέσεις των Σωματείων”», τονίζει στη συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here