Επιμένει στη διεξαγωγή τουλάχιστον ενός debate ο Κυρ. Μητσοτάκης

0
12

 

Πιο ισχυρή θα βγει η Νέα Δημοκρατία από τις εκλογές για ανάδειξη προέδρου εκτιμά ο υποψήφιος Κυριάκος Μητσοτάκης και επιμένει στην πρόταση για τη διεξαγωγή μιας τουλάχιστον δημόσιας συζήτησης με τη συμμετοχή και των τεσσάρων υποψηφίων αρχηγών.

«Όσο περισσότεροι νεοδημοκράτες προσέλθουν στις κάλπες στις 22 Νοεμβρίου να ψηφίσουν το νέο αρχηγό, τόσο πιο ισχυρό θα είναι το κόμμα την επόμενη μέρα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και να διαμορφώσει μια πειστική εναλλακτική πρόταση εξουσίας», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη.

Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της προεκλογικής καμπάνιας ο K. Μητσοτάκης απάντησε ότι «είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πως εξελίσσεται η προεκλογική εκστρατεία σε προσωπικό επίπεδο. Έχω ήδη επισκεφθεί πέντε περιφέρειες της χώρας με μια εξαιρετικά θετική αποδοχή των πολιτών στο μήνυμα το οποίο κομίζω για μια νέα αρχή στη Νέα Δημοκρατία».

Επανέλαβε ότι «η διοργάνωση μιας τουλάχιστον δημόσιας συζήτησης με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων θεωρώ ότι θα βοηθήσει τους πολίτες να σχηματίσουν καλύτερη άποψη για τις προγραμματικές θέσεις όλων των υποψηφίων και είμαι σίγουρος ότι τελικά και οι τρεις συνυποψήφιοί μου θα αποδεχθούν αυτή την πρόταση αυτή η οργανωμένη συζήτηση να γίνει.

Το κόμμα δεν κινδυνεύει από εσωστρέφεια, όπως κάποιοι ισχυρίζονται. Η δημόσια συζήτηση είναι ένα δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών, τέτοιες δημόσιες συζητήσεις διεξάγονται σε όλα τα μέρη του κόσμου, νομίζω ότι και οι νεοδημοκράτες αλά και όλοι οι πολίτες ενδιαφέρονται για το τι θα γίνει στη Ν.Δ. μόνο κερδισμένοι θα βγουν από μια τέτοια συζήτηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here