Επιστολή διαμαρτυρίας της Μπάγερν στην UEFA

0
8

 

Εξηγήσεις για τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκη» στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό έδωσε η Μπάγερν.

Oι Βαυαροί τονίζουν πως οι οπαδοί τους απάντησαν σε προκλήσεις που δέχτηκαν από τους οπαδούς των ερυθρολεύκων και πως στην συνέχεια ακολούθησε βίαιη επίθεση της αστυνομίας προς το μέρος τους. Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν, πως σε επίπεδο συλλόγων η συνεργασία ήταν πολύ στενή.

Τέλος, επισημοποίησαν την αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας στην UEFA.

Αναλυτικά:

«Η Μπάγερν Μονάχου τις τελευταίες ημέρες συγκέντρωσε αρκετές πληροφορίες και θα ήθελε να τοποθετηθεί για τα επεισόδια που έγιναν πριν την αναμέτρηση του Champions League στις 16 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό:

Ένα μέρος των οπαδών μας απάντησε στις προκλήσεις που δέχτηκε από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, που έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Τότε η Αστυνομία πλησίασε τους οπαδούς μας και λειτούργησε με μεγάλη βία. Κάποιοι οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν και χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες. Έπειτα από αυτή την αντίδραση της ελληνικής Αστυνομίας η Μπάγερν έστειλε μία επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA.
Επίσης, η ομάδα μας θα ήθελε να κάνει ξεκάθαρο στο σημείο αυτό, πως η συνεργασία των δύο συλλόγων στο συγκεκριμένο ματς ήταν πολύ στενή και υπήρχε εμπιστοσύνη. Η Μπάγερν αναμένει τη μη βίαιη μεταχείριση και των σεβασμό όλων των οπαδών της στα παιχνίδια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here