Επίθεση της κυβέρνησης στο Μega

0
7

Καυστικό σχόλιο για τις ειδήσεις του Μega έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αναζητεί αρνητικές ειδήσεις και, όταν δεν τις βρίσκει, τις εφευρίσκει. Έδειξε, έτσι, ότι η παλιά κόντρα καλά κρατεί.

Αφορμή, η πληροφορία που μετέδωσε ο σταθμός για τη συνάντηση Σόιμπλε -Τσακαλώτου στο Βερολίνο, για την οποία το κυβερνόν κόμμα υποστηρίζει ότι συνέβη πριν από 6 μήνες και όχι τώρα…

Ειδικότερα, το ρεπορτάζ εμφάνισε τον κ. Σόιμπλε να απευθύνεται στον Έλληνα υπουργό με τη φράση «Just do it!» («Απλά κάντε το!»), κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στο Βερολίνο. Η κυβέρνηση μίλησε για «εφεύρεση» σημειώνοντας ότι τη φράση αυτή ο Γερμανός υπουργός είχε πει στις 9 Ιουλίου του περασμένου χρόνου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το… ταξίδι πίσω στο χρόνο φαίνεται πως εφηύρε το ρεπορτάζ στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του «Mega», αφού το κανάλι παρουσίασε ως σημερινή, δήλωση που είχε κάνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, στις 9 Ιουλίου 2015!

Συγκεκριμένα, Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έκφραση την οποία ο Γερμανός πολιτικός είχε χρησιμοποιήσει προ εξαμήνου (!) μιλώντας σε συνέδριο στη Φρανκφούρτη και αναφερόμενος στη συμβουλή που είχε δώσει στον Έλληνα ομόλογό του, σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις, κατά την πρώτη τους συνάντηση.

Προφανώς, κάποιοι ψάχνουν εναγωνίως αρνητικές ειδήσεις σχετικά με την πορεία των συζητήσεων της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων της. Και όσο αδυνατούν να τις εντοπίσουν, τόσο πέφτουν σε λάθη που τους εκθέτουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here