Επίθεση ΑΝΕΛ σε ΝΔ με αφορμή τον Δ. Καμμένο

1
8

 

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία ότι δεν δικαιούται να ομιλεί εφόσον έχει στις τάξεις της, σε ρόλους μάλιστα δελφίνων, βαρόνων και βαρονέτων, στελέχη τα οποία, μεταξύ άλλων «είχαν διατελέσει επικεφαλής φιλοχουντικών μορφωμάτων ή ακροδεξιών, ρατσιστικών, ξενοφοβικών κομμάτων» εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή την κριτική της ΝΔ για το ζήτημα που προέκυψε με τον Δημήτρη Καμμένο.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο γραμματέας του κόμματος Γιάννης Μοίρας οι ΑΝΕΛ δεν αφήνουν «κανένα ίχνος να σκιάσει το δημοκρατικό χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία μας και γι’ αυτό το λόγο χθες δείξαμε γρήγορα αντανακλαστικά στις αποφάσεις μέχρι να ακολουθήσουν οριστικά συμπεράσματα στην υπόθεση που προέκυψε αναφορικά με λογαριασμό βουλευτή μας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ειδικότερα, αναφέρεται σε στελέχη της ΝΔ τα οποία:

– «Είχαν διατελέσει επικεφαλής φιλοχουντικών μορφωμάτων ή ακροδεξιών, ρατσιστικών, ξενοφοβικών κομμάτων, είχαν αποτελέσει πολιτικά τέκνα του γνωστού Ζαν Μαρί Λεπέν και είχαν ασκήσει «δεξιό -κατά την έκφραση των ιδίων-ακτιβισμό» κραδαίνοντας φονικά όπλα.

– Έχουν αρνηθεί δημοσίως, χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που επικαλείται και η Χρυσή Αυγή τη μεγάλη ιστορική αλήθεια της θυσίας των φοιτητών του Πολυτεχνείου στο βωμό της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

– Έχουν ζητήσει να βαφτούν με αίμα τα σύνορά μας για να δοθεί λύση στο Μεταναστευτικό.

– Έχουν προσάψει στην Χρυσή Αυγή μονάχα το αδίκημα της «αντιποίησης αρχής» και «το πολύ καμιά σφαλιάρα σε μετανάστη» για να ‘χει να λέει η «προοδευτικιά δημοσιογραφία».

Κλείνοντας ο κ. Μοίρας απευθύνει έκκληση για ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση, «διότι η μικροπολιτική που ασκείται, ο λαϊκισμός και η κατασκευή εντυπώσεων δεν είναι απλά ότι αποσκοπούν να πλήξουν τη φυσιογνωμία ενός κόμματος ή την συνοχή μίας κυβέρνησης, αλλά υπονομεύουν την πολιτική ζωή της χώρας σε μία κρίσιμη και ευαίσθητη γι’ αυτήν περίοδο».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ερμαφρόδιτε πολιτικέ βλάκα που προσπαθώντας να σωθείς εξισώνεις το φασίστα σύντροφό σου που συνεργάζεται με τους αριστερούς με φασίστες που τουλάχιστον δεν το έκρυβαν και ποτέ δεν συνεργάστηκαν με αριστερούς για να εξαπατήσουν τους Έλληνες. Δε φτάνει που είστε φασίστες είστε και ερμαφρόδιτοι φασίστες. Πρόσεχε το καλτσόν μη σου φύγει κανένας πόντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here