Γερμανία – Επίθεση με τούρτες σε σύσκεψη του αντιμεταναστευτικού κόμματος (ΒΙΝΤΕΟ)

0
4

 

Δύο ακτιβιστές, ντυμένοι ως κλόουν, εισέβαλαν σε σύσκεψη του γερμανικού αντιμεταναστευτικού κόμματος AfD και έριξαν τούρτα στο πρόσωπο της Μπεατρίξ βον Στορτς, ένα από τα ηγετικά στελέχη και ευρωβουλευτής.

Η βον Στορτς προέδρευε της σύσκεψης στο Κάσελ της Γερμανίας, τη στιγμή που μπήκαν μέσα οι δύο εισβολείς, τραγουδώντας το γενέθλιο τραγούδι, πριν της ρίξουν την τούρτα, ενώ οι υπόλοιποι κοιτούσαν αποσβολωμένοι.

Μόλις ξεπέρασαν την έκπληξη, τα άλλα μέλη έπιασαν τους εισβολείς και κάλεσαν την αστυνομία. Η Peng Collective, μία ακτιβιστική οργάνωση από το Βερολίνο ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός, καταγγέλλοντας ότι οι δύο «κλόουν» δέχθηκαν χτυπήματα, κλωτσιές και παραδόθηκαν στην αστυνομία.

Σκοπός της «γλυκιάς επίθεσης» η διαμαρτυρία μετά από τις δηλώσεις της βον Στορτς ότι η αστυνομία θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να πυροβολεί πρόσφυγες που μπαίνουν παράνομα στη Γερμανία, ακόμη και μικρά παιδιά.

Οσο για το «θύμα» της επίθεσης, καταδίκασε το γεγονός, λέγοντας ότι οι δράστες κατέφυγαν στη βία γιατί δεν έχουν επιχειρήματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here