Επίθεση Ορφανού κατά Θεοδωράκη: Μαγαζάκι του Σταύρου το Ποτάμι

0
5

 

Με οξείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε για το Ποτάμι και τον επικεφαλής του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, ηθοποιός Νίκος Ορφανός. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Πάτρας 105,3 με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Ο Μάκης» στην οποία πρωταγωνιστεί και περιοδεύει τώρα ανά την Ελλάδα, ο κ. Ορφανός είπε ότι απογοητεύθηκε πολύ από τον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ είχε μεγάλη διάθεση και όρεξη από την αρχή που δέχθηκε το κάλεσμα να αγωνιστεί για τις ιδέες και τον σκοπό του κινήματος.

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλέσει «μαγαζάκι» το Ποτάμι, τονίζοντας χαρακτηριστικά σε ερώτηση για το μέλλον του κινήματος. «Το κόμμα είναι χύμα…Δεν ξέρω πώς θα πορευτεί στο μέλλον. Το Ποτάμι τελικά ήταν και είναι το «μαγαζάκι» του Σταύρου». Και συνέχισε είπε «Εγώ του είπα από την αρχή που με κάλεσε από τους πρώτους, «ποιους έχουμε μαζί μας», έτσι ξεκίνησα για να δω τι μπορούμε να κάνουμε».

Σχετικά με τον Ιάσωνα Φωτήλα, που κατάγεται από την Αχαΐα, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια. «Ο Ιάσωνας είναι πολύ καλός και κατά κάποιο τρόπο συνάδελφος…» είπε ο κ. Ορφανός αναφερόμενος στην ερασιτεχνική ιδιότητα του Ι. Φωτήλα. «Νομίζω ότι ο πολιτικός πρέπει να είναι λίγο φιλόσοφος και καλλιτέχνης. Να είναι πρώτα απ’ όλα καλός πολίτης και όχι καλός πολιτικός…».

Σε ό,τι αφορά την καριέρα του στην πολιτική, ο Νίκος Ορφανός αποκάλυψε ότι δεν θα πορευτεί πλέον με το Ποτάμι και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σχετικά με την εμπλοκή του στην πολιτική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here