Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή επιτίθεται στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο για την υπογραφή που έβαλε στο τρίτο μνημόνιο.

«Οι υπογραφές του τρίτου μνημονίου. Συμπεριλαμβάνονται αυτοί που δεν θα υπέγραφαν μνημόνια ούτε νεκροί, που ότι έλεγαν θα ίσχυε για πάντα, που θα έφευγαν από την χώρα που θα άφηναν το κόμμα τους, που θα έφευγαν από την κυβέρνηση. Οι ρυθμιστές και τα τρενάκια εκτροχιάστηκαν για μια καρέκλα», γράφει χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν σταμάτησε εκεί την επίθεση της αλλά συνέχισε κάνοντας λόγο για πολιτικό ευτελισμό του κυβερνητικού εταίρου μόνο και μόνο για να διασφαλίσει την υπουργική του καρέκλα.

«Στις 22/6/2015 ο κύριος συγκυβερνήτης δήλωνε:
«Δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος μιλώντας στο Μega, τονίζοντας πως το εν λόγω θέμα τελικά δεν θα μπει στο τραπέζι της σημερινής διαπραγμάτευσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής με τον υπουργό Επικρατείας.

Στις 12/8/2015 υπογράφει την σελίδα 209 του τρίτου μνημονίου για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

Η κυβέρνηση δεν έπεσε και η υπουργική καρέκλα είναι ασφαλής όπως και τα συμπεράσματα για τον πολιτικό ευτελισμό», έγραψε η Ραχήλ Μακρή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here