Επίθεση Σταύρου Θεοδωράκη σε «Αυγή», «ΝΕΑ» και «Βήμα»

0
11

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στοχοποίησε την εφημερίδα του Σύριζα «Αυγή», αλλά και τις εφημερίδες «ΝΕΑ» και «Βήμα», μιλώντας στη δεύτερη συνδιάσκεψη του Ποταμιού.

«Δέχομαι καθημερινά επιθέσεις από την Αυγή» και είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία την υπογράφει ο λογογράφους του Άκη Τσοχατζόπουλου«, σημείωσε με νόημα.

«Ενώ και οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα, που  απευθύνονται (υποτίθεται) στον μεσαίο χώρο έχουν κηρύξει εμπάργκο στο Ποτάμι. Ο ΔΟΛ – το Βήμα και Τα Νέα – 110 μέρες τώρα δεν έχουν ούτε ένα ρεπορτάζ για την δράση του Ποταμιού. Μόνο αρνητικά σχόλια και νουθεσίες. Και από κοντά το θράσος του νέου καθεστώτος».

Ο αρχηγός του Ποταμιού υπογράμμισε ότι θα υπερψηφίσει στη Βουλή -χωρίς αστερίσκους- τη συμφωνία με τους δανειστές που θα φέρει η κυβέρνηση, απέρριψε το ενδεχόμενο προώρων εκλογών και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να «γίνει πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και όχι ομαδάρχης των τάσεων του κόμματός του».

Πρόσθεσε δε ότι «πολλοί υπουργοί έχουν περάσει, πλέον στο στρατόπεδο της δραχμής», διότι υπολογίζουν ότι έτσι θα επιβιώσουν πολιτικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here