Επιτροπή υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα από φορείς και συλλογικότητες

0
4

 

Φορείς και συλλογικότητες από ολόκληρη τη χώρα συμμετέχουν ενεργά στην «Επιτροπή του ΝΑΙ» που συγκρότησαν εν όψει της διεξαγωγής δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου. Σύνθημα τους: «ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στο Ευρώ».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της επιτροπής, πρόκειται για «φορείς και οργανώσεις όλων των ειδών, άλλοι μεγαλύτεροι, άλλοι μικρότεροι. Εκπροσωπούμε χιλιάδες σκληρά εργαζόμενους Έλληνες, χιλιάδες εθελοντές της κοινωνίας των πολιτών που ανιδιοτελώς συνεισφέρουν στη χώρα».

«Δεν είμαστε ένα μπλοκ. Δεν είμαστε ένα λόμπι. Είμαστε διαφορετικοί και πολυσυλλεκτικοί, πάνω από πολιτικά κόμματα και συνιστώσες. Πολλές φορές μάλιστα διαφωνούμε μεταξύ μας. Όμως μας ενώνει η κοινή μας αγωνία για το μέλλον της χώρας, και η πεποίθησή μας ότι η Ελλάδα ανήκει και πρέπει να ανήκει στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και του ευρώ» επισημαίνουν.

Και το κείμενο καταλήγει «Ονειρευόμαστε μια χώρα δημιουργική, παραγωγική, εξωστρεφή, δυναμική και αξιοπρεπή, μια χώρα ανοιχτή και ελεύθερη. Μια χώρα που δεν θα τιμωρεί τις γενιές που δεν γεννήθηκαν ακόμα για τα λάθη του παρελθόντος, που δεν θα είναι διχασμένη αλλά θα προχωρήσει ενωμένη προς τα μπροστά, δεν θα γυρίσει δεκαετίες πίσω… λέμε ΝΑΙ στο ευρώ. Και πάνω από όλα λέμε ΝΑΙ στην Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here